Urška iz Ljubljane
Urška iz Ljubljane je dvajsetletna študentka obramboslovja. Želi si, da bi dobila službo v vojski ali pa policiji. Ukvarja se z aerobiko in tekom, njena največja strast pa so dirke formule ena. Urška vneto spremlja prenose in navija za Michaela Schumacherja. Rojena je v znamenju škorpijona.
Anita iz Ljubljane
Anita iz Ljubljane je dvaindvajsetletna študentka na fakulteti za upravo. Po diplomi se namerava zaposliti v javni upravi. Misli, da bi bil poklic tržnega inšpektorja kar pravi. Njena hobija sta rolanje in ples, ki ji daje energijo, ki je ima na pretek. Rojena je v znamenju dvojčkov. Je spremenljive narave, hitro najde vzrok za zamero, ki pa jo kuha le nekaj minut. Obožuje modo, všeč so ji elegantna in glamurozna oblačila.
Petra iz Celja
Petra je dvajsetletna študentka socialnega dela iz Celja. Po diplomi namerava najti zaposlitev, kjer bi delala z mladino. Njeni hobiji so rolanje, ples in poslušanje glasbe, pa tudi fotografiranje. Je ljubiteljica živali. Rojena je v znamenju device. Je ambiciozna in rada sklepa nova poznanstva, najbolj pa uživa v družbi prijateljev, s katerimi se dobro razume.
Aleksandra iz Ribnice.
Dvajsetletna Aleksandra prihaja iz Ribnice. Obiskuje šolo tiska in papirja v Ljubljani. Želi si postati policistka ali pa poklicna vojakinja. V prostem času se rada posveti samo prijateljem in dobri družbi, s katero gre na dobro kavo.
Neža iz Koroške
Neža je devetnajstletna kozoroginja iz Koroške, ki želi iz življenja potegniti kar največ, kolikor se da. Lansko leto je začela študirati komunikologijo v Ljubljani, pred tem pa je bila tudi gimnastičarka in navijačica, Sedaj najraje pleše s prijatelji na zabavah.
Maja iz Ljubljane
Maja je sedemnajstletna dijakinja vzgojiteljske šole iz Ljubljane. Rada ima otroke in si želi, da bi delala kot vzgojiteljica. Rada pleše in poje ter zahaja v družbo. Rojena je v znamenju dvojčkov. Je komunikativna in vedno dobre volje. Njena slabost je, da včasih naglo menja razpoloženje.
Nina iz Celja
Nina je devetnajstletna študentka ekonomsko - poslovne fakultete iz Celja. Šola ji veliko pomeni, zato je pri njej na prvem mestu. Večino prostega časa preživi s fantom. Njen hobi je reševanje križank. Rada ima otroke, najbolj pa se sprosti z nakupovanjem. Rojena je v znamenju kozoroga. Je vztrajna in ambiciozna.
Maja iz Hrastnika
Maja je dvajsetletna študentka prava iz Hrastnika. Rada teče in plava, še posebej pa jo sprostijo sprehodi v naravi z njenim psičkom. Rojena je v znamenju ovna. Rada se smeji, je trmasta in čustvena, vendar zanesljiva. Pri neznancu jo pritegne energija, ki jo ta izžareva.
Nina iz Žalca
Nina je štiriindvajsetletna študentka ekonomije iz Žalca. Rada bi postala uspešna poslovna ženska. Njen hobi je šport. Rada teče in kolesari, veliko časa pa preživi tudi v fitnes centru. Rojena je v znamenju rib. Je vesela narave in odprta za nova znanstva. Rada ima živali. Pri neznancu jo pritegnejo poteze obraza in oči.